Terwijl het buiten guur herfstweer is en de winter nog moet beginnen, wordt in Hoogstraten al luidop van de zomer van 2024 gedroomd. In augustus nog vierde het festival Antilliaanse Feesten z’n 40-jarig jubileum, maar het zomerfestival trakteert nu opnieuw. Niet alleen lanceert het festival een aftermovie, ook de online ticketverkoop ging van start. Wie voor 11 november een full weekend ticket aanschaft, krijgt 5 drankbonnen gratis. Goed voor enkele ‘Donkerwolkjes’, de signature drinkop het festival. De Antilliaanse Feesten 2024 vinden plaats op 8, 9 en 10 augustus. Ook al zin in de zomer? Tickets via antilliaansefeesten.be

De aftermovie bekijk je hier: https://www.youtube.com/watch?v=s4vJp3kcVOE

Afgelopen weekend liet Antilliaanse Feesten z’n aftermovie op de wereld los. Het filmpje katapulteert je in één opslag terug naar de topeditie van afgelopen zomer. Duizenden festivalgangers dansten toen drie nachten lang in Hoogstraten op muziekstijlen als onder andere salsa, zouk, bachata en reggaeton. Blikvangers afgelopen editie én hoofdrolspelers in de aftermovie onder andere de wereldbekende zoukformatie Kassav’ uit Guadeloupe en de Haïtiaans-Amerikaanse Vayb. Ook de razend populaire zangeres Patrice Roberts oftewel de ‘Caraïbische Beyoncé’ kon heel wat harten bekoren.

Naar jaarlijkse traditie wordt Hoogstraten het tweede weekend van augustus - op 8, 9 en 10 augustus - drie dagen lang opnieuw omgetoverd tot een eiland in de Caraïben. De affiche voor de volgende editie is nog niet bekend, maar de ticketverkoop ging wél al van start. Vroege vogels die een full weekend ticket (met of zonder camping) aanschaffen, krijgen vijf drankvouchers cadeau. Die vroegboekactie loopt tot en met 11 november.

Uitkijken naar augustus 2024!

PRAKTISCH
Antilliaanse Feesten 2024
Data: 8, 9 en 10 augustus

Voor een combiticket (3 dagen), inclusief camping, betaal je 175 euro.
Een full weekend ticket zonder camping heb je voor 125 euro.

antilliaansefeesten.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: