Met Stephanie D’Hose als eerste gast en Meau als muzikaal hoogtepunt

Op zondag 15 januari geeft Jan Jaap van der Wal het startschot voor zijn nieuwe latenighttalkshow Jan Jaap op Zondag. Daarin brengt de succesvolle comedian een satirische terugblik op de afgelopen nieuwsweek. Dat doet hij door middel van een satirische monoloog en bijdragen van het scherpe Nieuwsteam: Dena Vahdani, Eva Kamanda en Pedro Elias. Én met muzikale begeleiding van de huisband: Flip Kowlier en de Zondagskinderen.

Elke week nodigt Jan Jaap een centrale gast uit voor een verfrissend gesprek. Op zijn eigenzinnige manier leert hij samen met de kijker thuis de gast beter kennentijdens de show, naar voorbeeld van de Amerikaanse latenightshows. En dan is er nog een muzikaal hoogtepunt om de week met een positieve noot af te sluiten. Senaatsvoorzitter én eerste burger van het land Stephanie D’Hose mag de spits afbijten als eerste gast. En de Nederlandse singer-songwriter Meau zorgt voor een gepaste, muzikale afsluiter van de avond.

Kortom, Jan Jaap zorgt voor een glimlach voor het slapen op zondagavond, met het besef maandagochtend weer wakker worden in een boeiende wereld.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: