De finale van Model of Belgium 2006 zit er aan te komen, op vrijdag 1 september zullen 15 finalistes het publiek tonen wat ze de voorbije 6 maand hebben aangeleerd. Uiteraard zal de winnares die op 1 september wordt verkozen ons land vertegenwoordigen op de grote finale van MODEL OF THE WORLD in Tanzania !

Het belooft een spetterende show te worden op een UNIEKE locatie in de ESKIMOFACTORY te Gent. Op de finale avond zal u kunnen genieten van vuurwerk, special acts en diverse optredens: Jessy (ex-Mackenzie), Casa Creola (Eurosong ’06) en Jeason (Eurosong ’06) zullen hun laatste nieuwe nummer brengen. Nog een aantal artiesten moeten hun komst bevestigen en uiteraard houden we u hiervan op de hoogte !

Heel wat andere BV’s zullen aanwezig zijn en uiteraard de ganse Belgische pers zal dit evenement op de voet volgen. Nu al zijn heel wat kaarten verkocht voor de finaleshow, maar slechts enkele kaarten zijn te verkrijgen via het internet: www.mob2006.be . Kaarten kosten € 20 in voorverkoop en € 70 voor een VIPbehandeling (gastronomisch dinner en drank inbegrepen), wees er snel bij !!!

Op zaterdag 2 september zal dan op dezelfde locatie de afterparty: RENDEZ-FOU plaatsvinden, party in style met TOPDJ’S oa.: Dimitri from Paris, Groove Merchant, Red D, Maxim Lany, Guy-Ohm feat. Funky Frenic, Tino, Davidov, Mystique., meer info: www.rendez-fou.be

Een topweekend dus om NIET over te slaan !

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: