Opgepast, explosief! De Kortrijkse Axelle veroverde afgelopen twee jaar zowel luisteraars als muziek professionals met haar prachtige stem, haar uniek talent voor songwriting en haar internationale uitstraling.

Ze kreeg haar start op Studio Brussel met haar debuutsingle ‘Mala Leche’, en deed meteen heel wat hoofden draaien. Het nummer werd één van de meest gedraaide zomerhits bij StuBru en zorgde ook voor een wekelijks slot in Michèle Cuvelier’s ochtendshow.

Haar follow-up, ‘Si Tu M’attends’, een herwerkte versie van het wereldberoemde ‘Walk On Water’ (Milk Inc.) werd mee geproduceerd door Regi zelf. Het nummer deed het fantastisch op de Belgische radiozenders, stond in hoge rotatie bij MNM, Radio Contact en NRJ en haalde zelfs de MNM top 50 en de Ultratop. Met meer dan een miljoen streams op Spotify, legt ze de lat hoog.

Axelle begint ook dit jaar met een knal. ‘Fireworks’ is een happy popsong met duidelijke reggae-invloeden en een onderwerp dat je misschien een beetje doet blozen.

‘Ik ben op een missie om mensen vrolijk te maken’, zegt Axelle. ‘Ik wil opgetogen popsongs maken. Er is één iets waar ik altijd euforisch van word, en het is niet illegaal ;)’

Een catchy bassline, upbeat trompetten en vooral een zeemzoete stem zorgen voor een popsong om u tegen te zeggen. Een ‘signature sound’ is kennelijk in the making en met elke release wordt één ding wel heel erg duidelijk: Axelle = Fireworks!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over