FKA twigs en The Weeknd hebben vandaag de single 'Tears In The Club'uitgebracht. De track is overladen met emoties van verdriet en angst en heeft een dansvloerbeat met de kenmerkende synths van The Weeknd. Het nummer is mede geproduceerd door Arca, Cirkuit en El Guincho.

Luister 'Tears In The Club'

Bij de single van dit krachtige duo is ook een videoclip uitgebracht met een sci-fi thema, geregisseerd door Amber Grace Johnson. Bekijk hieronder de video.

OVER FKA TWIGS
FKA twigs heeft gedurende haar carrière zichzelf neer weten te zetten als een van de meest innovatieve artiesten, producers en regisseurs van haar generatie. Haar meest recente album MAGDALENE werd uitgeroepen tot een van de beste albums van 2019 en bekroond met een GRAMMY Award nominatie. FKA twigs regisseerde en speelde in meerdere campagnes voor onder andere Nike, Calvin Klein en Apple. Ook maakte ze haar debuut op het witte doek in de film Honey Boy en werkte ze samen met Hiro Murai aan de veelgeprezen korte film Sad Day. Vorige maand bracht FKA twigs al de single ‘Measure of a Man’ feat. Central Cee uit, die in de soundtrack van de film 'The King's Man' te horen is.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: