‘De Champs-Elysées’ op maandag 8 en dinsdag 9 juli in Telefacts Zomer om 22.30 bij VTM

De Avenue des Champs-Elysées, is één van de bekendste straten ter wereld, dankzij de luxueuze winkels, hotels en restaurants. Jaarlijks trekken miljoenen toeristen uit de hele wereld ernaartoe om hun ogen de kost te geven, te genieten van culinaire hoogstandjes of zich te verwennen met mooie kleren, juwelen en parfums. Op maandag 8 en dinsdag 9 juli duikt Birgit Van Mol in Telefacts Zomer achter de schermen van de meest prestigieuze en breedste laan van Parijs.

Ondernemers die er een zaak hebben, willen kapitaalkrachtige toeristen uit binnen- en buitenland aantrekken om hen onder te dompelen in een gevoel van luxe én natuurlijk ook om hen zo veel mogelijk te laten uitgeven. Om te blijven voldoen aan de hoge standaarden gaan horeca- en winkeluitbaters er tot het uiterste. Zoals de uitbaters van restaurant en hotel Fouquet’s, een vijfsterrenzaak. Zo hebben ze een suite waarvoor je maar liefst 20.000 euro per nacht neertelt.

Bekijk hier de trailer:

En dan is er ook het bloeiende nachtleven, onder meer met het cabaret Lido de Paris, dat 70 jaar bestaat. Maar ook iedere Franse nationale feestdag staat de boulevard centraal, voor het defilé. En de Champs-Elysées zijn ook altijd het sluitstuk van de Tour De France.

'De Champs-Elysées', op maandag 8 en dinsdag 9 juli in Telefacts Zomer bij VTM en op VTM GO.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over