Het voorbije weekend vond in de Hasseltse Ethias arena het Schlager festival 2006 plaats. Natuurlijk kon The Top of Music niet ontbreken stuurden wij Mieke van der Veken naar Hasselt. Zij zorgde ervoor dat jullie bijna niets hoeven te missen van dit uniek spectakel want zij zorgde maar liefst voor 375 foto's.

Het levenslied is nog altijd populair in Vlaanderen. Dit bewijst Laura Lynn keer op keer want intussen is haar arrivederci Hans ook een nummer 1 hit.

De Ethias arena was dan ook een uitstekende locatie voor dit uniek concept. Natuurlijk stond niet alleen Laura Lynn op het podium in de Ethias arena maar ook Nicole en Hugo, Willy Sommers, Patrick en Carina, Eddy Wally, Dennie Christian, Jimmy Drey, Cader Abraham, Koos Alberts en Jannes stonden op het podium.

Natuurlijk is een schlagerfestival niets zonder een schlageraward uit te reiken. Die award ging dit jaar naar Laura Lynn. Eddy Wally kreeg dan weer een livetime adchievement award voor zijn volledige carrière.

Wie niet tevreden is met alleen foto's kan natuurlijk binennkort kijken naar VTM want zij zullen dit nog op antenne brengen en er zal ook een unieke DVD van op de markt komen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: