'Frame' is het nieuwste album van Frankie Fame en komt vandaag uit! Het is een sonische collage van ideeën, gevoelens en concepten omgetoverd en uitgepuurd tot hapklare songs. Het album is geproduceerd door Willem Ardui (zanger/producerbij blackwave.), mede-geproduceerd door Fame zelf en laat hun muzikale chemie en gedeelde liefde voor popmuziek zien.

De opvolger van Frankie’s debuutalbum 'Frankie Fame', ontstaan in een hete augustus week, omvat een mix aan stijlen, quirky geluiden, gepolijste hooks, dansbare ritmes en tijdloze vocale openbaringen. Frankie schuwt oprechte emoties en eerlijke lyriek niet. In de zoektocht naar een complexe balans tussen een meer gepolijste sound en de rauwe randjes van het menselijk bestaan, kwamen Ardui en Frankie tot een breed scala aan nummers die hun oorspronkelijke intentie perfect weerspiegelen: een popalbum maken dat oprecht aanvoelt zonder té serieus te zijn.

'Frame' brengt in 11 tracks een emotionele reis die de essentie vastlegt van Frankie Fame's unieke muzikale visie in combinatie met de productievaardigheden en auditieve flair van Willem Ardui en de meesterlijke mix- en all around expertise van Tobie Speleman (The Haunted Youth, blackwave, Isolde Lasoen, …) Het album is een muzikale tentoonstelling, ingekaderde momenten van de eeuwige stroom aan ideeën. Het is een samenwerking in vriendschap en vertrouwen, het aangaan van de uitdaging om zichzelf te overtreffen en altijd te blijven groeien

Luister HIER

FRANKIE FAME LIVE

  • 3/12 Oosterpoort - Groningen *
  • 9/12 Mezz - Breda *
  • 13/12 Doornroosje - Nijmegen - sold out *
  • 17/12 Tivoli Vredenburg - Utrecht - sold out *
  • 20/12 Vooruit, Gent - sold out *
  • 21/12 Vooruit, Gent *
*support blackwave.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over