Het zal de vele Bauer fans in Vlaanderen een groot plezier doen dat hun volksheld opnieuw woord houdt en met z’n lopende theatertour Frans Bauer Live in Concert X ook bij ons 4 keer halthoudt. Op 14 november (Kursaal Oostende), 22 november (Capitole Gent), 13 december (Stadsschouwburg Antwerpen) en op 20 februari (Ethias Theater Hasselt), pakt Frans Bauer nog eens heel groots uit en staat hij met zijn alom gelauwerde Holland Showband op het podium. “Eind vorig jaar heb ik twee fijne concerten gedaan, samen met Dana Winner. Ik voelde bij het publiek en mijn Vlaamse vrienden dat ze net als ik hunkerden naar een doortocht van de nieuwe theatertour. Wie Fransje Bauer volgt, die weet dat ik er de voorbije twintig jaar een traditie van heb gemaakt om met mijn live band, muzikanten en ballet, langsheen de mooiste concertzalen te trekken. Sinds 20 oktober ben ik met de 10de tournee vertrokken in Nederland en daar komt dit najaar en komend voorjaar ook nog Vlaanderen bij,” zegt een enthousiaste Bauer.

Mede door het gouden randje van het magische getal ’10’, belooft Frans Bauer Live in Concert X een nog groter feest te worden. De nu al uitnodigende setlist bestaat niet alleen uit een muzikale verzameling van de Bauer klassiekers (‘Heb je even voor mij’, ‘Als sterren aan de hemel staan'), Frans diept ook vergeten muzikale pareltjes op en zingt verder ook nog enkele ontroerende luisterliedjes die een warme boodschap in zich dragen.

Ik sta echt te popelen van ongeduld om straks weer met mijn bandje te kunnen spelen in die prachtige theaterzalen van Gent, Hasselt, Oostende en Antwerpen. Ik ben opnieuw helemaal klaar om er een mooi rondje Vlaanderen van te maken, met een gloednieuwe, verrassende theatertour. Ik zweer je, ik ga de mensen een avond bezorgen waarbij ze vooral niet veel gaan moeten stilzitten. Wie komt kijken is gewaarschuwd, want meedoen is bij mij de boodschap en anders mag je een tournée generale betalen voor de rest van de zaal,” voegt een breed glimlachende Bauer er nog aan toe.

Frans Bauer Live in Concert X, op 14 november in Kursaal Oostende, 22 november in Capitole Gent, op 13 december in Stadsschouwburg Antwerpen en op 20 februari in het Ethias Theater in Hasselt. Tickets en info op www.sherpa.be of op 070/25.20.20 (Max. €0,30/Min).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Frans Bauer Live in Concert X
Datum: 
Vanaf 14 november 2015
Locatie: 
Diverse locaties Vlaanderen

Reservatie:

Meer over