Levenslied’ van Frans Bauer is er in geslaagd om de nummer één positie te pakken in de Ultratop Album Charts, zowel nationaal als in Vlaanderen. De laatste weken was het duidelijk dat de mensen massaal naar de winkels trokken voor Frans’ nieuwste album. Hij kwam binnen op 2, ging naar 4, stond twee weken aansluitend terug op 2 en is deze week de absolute nummer één. Afgelopen weekend werden FNAC Wijnegem en MEDIA MARKT Hasselt reeds overrompeld door een ongeziene menigte voor Bauer’s signeersessie(s). Maar ook in de andere winkelketens als Standaard Boekhandel en Carrefour is het bijbestellen geblazen voor Bauer’s CD’s.

Frans Bauer, momenteel op tournee met zijn nieuwe theatershow, is tot tranen toe bewogen als hij het nieuws hoort. “Het is een beetje zoals met Nikki Terpstra… ik weet niet goed wat me allemaal overkomt. Vijf weken lang in de top 5 en dan nu nummer één. Ik ben mijn ploeg van Rocket in België, de platenfirma en vooral mijn fans zo dankbaar! Ik kan niet wachten om op 30 april het dak van het Kursaal te blazen”, aldus een overgelukkige Frans Bauer.

Gino Moerman, labelmanager van Top Act/Universal Music: “Het is lang geleden dat we nog zo een spectaculaire verkoopcijfers gezien hebben van een Nederlandstalige CD met volkse liedjes. Frans slaagt er in om de mensen exact te bezorgen wat ze willen. Gezellige liedjes, kwalitatieve productie en vooral een taal die iedereen aanspreekt”.

Frans gaat met het album ‘Levenslied’ terug naar zijn muzikale roots. De nieuwe single, ‘Blijf vanavond heel even bij mij’, is daar een klassevol en zeer geslaagd voorbeeld van. Fans zingen het nummer mee zoals ze dat ooit deden met ondermeer ‘Heb je even voor mij. ‘Levenslied’ is een album dat 100% Frans Bauer uitstraalt. Het is warm, gezellig en dicht bij de mensen.

Met de theatershow ‘Tour de Frans’ komt de ook in Vlaanderen nog altijd uiterst populaire zanger, dit voorjaar concerten geven bij ons. Alle info via www.tourdefrans.be

LIVE

  • 30 april – 20.00u – Kursaal Oostende
  • 1 mei – 15.00u – Kursaal Oostende
  • 3 juni – 15.00u – Stadsschouwburg Antwerpen
  • 16 juni – 20.00u – Ethias Theater Hasselt

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over