Met de aankondiging van nieuw studioalbum ‘Actual Life 3 (January 1 – september 9 2022)’ kondigt Fred Again.. ook een nieuwe reeks Europese shows aan. Op vrijdag 25 november staat de Britse artiest in AFAS Live in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop start vrijdag 23 september om 11.00u.

De grensverleggende producer en artiest bracht twee eerdere, zeer persoonlijke, albums uit in zijn ‘Actual Life’ serie waarmee hij zich prominent op de kaart zette. Na uitverkochte shows in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, een plek in Mixmag’s ‘Top 10 Live Acts 2021’ en een fantastisch optreden op Lowlands vervolgt hij zijn tour dit najaar met een aantal nieuwe shows in Europa.

Om de aankondiging van het nieuwe album te vieren heeft Fred again.. vandaag ook het nieuwe nummer ‘Danielle (smile on my face)’ uitgebracht. Daarop sampled hij de acapella van 070 Shake’s ‘Nice To Have’, zijn meest beluisterde track van dit jaar en wat tevens als soundtrack dient voor ‘Actual Life’. Op het nieuwe album vervolgt Fred zijn kenmerkende dagboek-achtige benadering van produceren waarin hij intieme voice notes van vrienden samenvoegt met video’s van instagram en samples van de belangrijke platen in zijn leven. Het album dient als persoonlijk verslag van zijn levenservaringen en geeft inzicht in zijn wereld van het afgelopen jaar.

SLAM! presents
FRED AGAIN..
+ support act
Vrijdag 25 november 2022 | AFAS Live, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur | Entree: Vanaf €39,20- (incl. servicekosten)

Meer info over dit concert vind je op: mojo.nl/fredagain
De kaartverkoop voor het concert start vrijdag 23 september om 11.00 uur via www.ticketmaster.nl en 0900 - 300 1250 (60 cpm).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: