You say Werchter, we say party! Fred again.. komt op zaterdag 1 juli naar het Festivalpark. Als dat geen goed nieuws is om het weekend mee te starten! Zijn nieuwste album ‘Actual Life 3 (January 1 - September 9 2022)' is er sinds vandaag. De perfecte soundtrack voor je vrijdagavond én voor een dik feest in The Barn volgende zomer.

Fred again.. is de danskoning van vandaag. De Londenaar mixt verrassende samples, vrolijke house en jungle beats tot hypnotiserende, elektronische pop. Zijn doorbraak valt op het moment dat het nachtleven op slot zit. ‘Marea (We’ve lost dancing)’ werd de soundtrack van het gemis. En een kraker wanneer de wereld weer open ging. Niet te missen!

Tickets voor Rock Werchter 2023, dat van 29 juni tot 2 juli plaatsvindt, gaan morgen in verkoop. Een dagticket voor Rock Werchter 2023 kost € 127 (inclusief servicekosten, mobiliteits- en ecobijdrage), een combiticket voor 4 dagen kost € 292 (inclusief servicekosten, mobiliteits- en ecobijdrage). Uitgebreide ticketinfo vind je op rockwerchter.be.

Tickets zijn beschikbaar

Meer namen voor Rock Werchter worden later bekendgemaakt. Stay tuned via rockwerchter.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: