Vrijdag om 17u00 kwam de tweede videoclip uit van GameKeepers genaamd “Mijn hart”. In dit nieuwe nummer zingen Mats & Sari over moed, jezelf zijn en kracht. Helemaal passend bij de stoere GameKeepers dus!

Jean speelt Sari: "We zijn super enthousiast over de single en clip en hopen dat veel mensen dit nummer ook in hun eigen hart sluiten."

Andres speelt Mats: "We kunnen niet wachten totdat iedereen onze tweede clip kan bekijken."

“Mijn hart” is de tweede single en clip van Mats & Sari en speelt zich af in Villa Forêt. De allereerste single “GameKeepers” is maar liefst meer dan 80 duizend keer beluisterd op Spotify en de videoclip is al meer dan 30 duizend keer bekeken op YouTube.

De single “Mijn hart” is al te beluisteren op alle streamingsplatformen sinds woensdag 11 mei.

De nieuwe videoclip is sinds woensdag 11 mei al te bewonderen in de Studio 100 GO Pass. Vandaag, vrijdag 13 mei vanaf 17u00, is “Mijn hart” te zien op het GameKeepers YouTube-kanaal, Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app. Maar dat is nog niet alles! Na een succesvol eerste seizoen op Ketnet in 2021, waarbij de spannende serie zelfs genomineerd is voor Beste Serie op de spetterende Ketnet-awardshow het Gala van de Gouden K’s, zijn nu de opnames bezig voor het tweede seizoen van “GameKeepers”!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over