Volgende week zal het een unieke gebeurtenis worden voor de Nederlandse feestmakers Gebroeders Ko. De single Boten Anna zal zonder twijfel de Ultratop 50 bestormen én binnenduiken. Momenteel staan de Gebroeders Ko in de Nederlandse Mega Top 100 op # 9, ook Vlaanderen blijkt massaal te vallen voor het aanstekelijke liedje Boten Anna.

Sinds Peter Vande Veire op StuBru het nummer Boten Anna laat horen, zijn de reacties in Vlaanderen niet meer te stoppen. Vooral de vraag naar de single-versie van Gebroeders Ko is onvoorstelbaar groot. Op zachte wijzen debuteren de Gebroeders Ko deze week op # 15 in de Ultratip 20 maar als we tussentijdse verkoopcijfers mogen geloven dan springen ze volgende week al naar de officiële Ultratop 50.

Achter de Gebroeders Ko gaan de broers Ton & Gerard Koopmans schuil. Zij tekende in 1997 reeds een platenovereenkomst met het Nederlandse muzieklabel Berk’s Music. Adri Berk hoorde wel wat in de feestneuzen en hij heeft gelijk gekregen. Sinds ze in 2001 een enorme hit scoorde met De Boswandeling staan de Gebroedes Ko onafgebroken in de charts te schitteren. In 2004 én 2005 werden de Gebroeders Ko uitgeroepen tot beste feestact van Nederland, een titel waar ze nu met Boten Anna opnieuw aanspraak op maken. Onze eigenste formatie Dynamite ging bij de Gebroeders Ko het nummer Toeter op m’n waterscooter lenen. Ondertussen zetten de heren nu zelf de stap richting Vlaanderen en na Henkie (Lief klein konijntje) heeft het er alle schijn van dat ook zij met hun ambiance zullen doorbreken bij ons!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: