De Rode Duivels zullen het in de zomer van 2014 in Brazilië met drie supporters minder moeten doen. Pieter en Jan hadden namelijk het plan opgevat om eventuele Pappenheimersopbrengst te gebruiken om de nationale voetbalploeg te steunen op het WK Voetbal. Tot de finale verliep het plan voor de Limburgse broers gesmeerd. Met behulp van muzikant en concertpromotor Boogie Boy bereikten ze de finale, maar in het eindspel konden ze uiteindelijk geen aanspraak maken op de 8.600 euro.

Barbara en Nicolas
met Erik Van Looy

Barbara en Nicolas zijn vrienden en voormalige huisgenoten. Hij werkt in een Antwerps sterrenrestaurant, zij is afgestudeerd als journaliste en heeft vorig jaar de Prijs van de Minister van Media gewonnen, waardoor ze dit jaar op vier verschillende redacties betaalde stage mag doen. Ze speelde ook een rolletje in de Vlaamse en de Amerikaanse versie van Loft.

Pieter en Jan
met Boogie Boy

Pieter en Jan zijn twee broers uit het Limburgse Alken. Ze genieten daar vooral van het lekkere bier. Pieter werkt in de energiesector, Jan studeert voor apotheker.

Helga en Marjan
met Jef Neve

Helga en Marjan zijn vriendinnen uit Dendermonde. Helga geeft er les, Marjan werkt als marketingmanager bij een groot telefoniebedrijf.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: