We hadden een en ander verwacht van 2014 – opslag, een lief zonder incontinentieproblemen, de Buffalo’s in de bekerfinale – maar een affiche die zelfs bij de Schuer een vreugdekreetje zou ontlokken, stond niet op ons lijstje.

Zullen dit jaar om uiteenlopende redenen níét aantreden op onze weide: Ian Thomas (te druk in de weer met vrouwen van minderjarige leeftijd te ambeteren), De Romeo’s (te druk in de weer met vrouwen van middelbare leeftijd te ambeteren) en Koen Wauters (te druk in de weer met vrouwen van alle leeftijden te ambeteren).

Maar niet getreurd. Vier namen had u nog te goed, en zeggen dat we ons met overschotjes hebben laten afschepen, is de waarheid zwaar geweld aandoen. Zullen er samen met Flip Kowlier, Lady Linn, Gorki, Coely, Merdan Taplak en The Sore Losers een lap op geven waarvan zelfs Junior Bauwens zou duizelen:

Ghent Bangers! (u weet wel, Culture Club-residents Neon & Davidov die het marcelleke weer helemaal en vogue maakten), Gunther D.! (u weet wel, StuBru’s groot laweit dat de botsautotunes van een veel te vroege dood redde), Daan! (u weet wel, de man die hits verzamelt alsof het Panini-stickers zijn) en - jep, nog een klepper - SX! (u weet wel, het trio dat zich met ‘Black Video’ fluks in het zog van de wereldtoppers parkeerde).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Zeverrock 2014
Datum: 
8 en 9 augustus 2014
Locatie: 
Zevergem

Reservatie:

Meer over