Kinepolis organiseert op donderdag 30 juli een tweede ‘Obscure Night’. Deze horrorreeks ging in juni van start met ‘Insidious: Chapter 3’, nu staat ‘Stung’ op het programma. ‘Stung’ heeft geen Belgische bioscooprelease en zal dus enkel tijdens de Obscure Night op groot scherm te zien zijn.

‘Stung’ vertelt het verhaal van mevrouw Perch, een iets oudere dame van stand uit het landelijke Amerika, die een chic tuinfeest plant in haar afgelegen villa. Alles verloopt zoals elk jaar, behalve dat de illegaal ingevoerde kunstmeststof voor haar planten in de grond begint te sijpelen. Daardoor muteert een lokale soort killerwespen in twee meter grote roofdieren. Het feestende jetsetgezelschap van mevrouw Perch is hun gedroomde prooi. Paul en Julia, twee medewerkers van de catering, moeten er alles aan doen om de wespen tegen te houden.

Zoals bij elke Obscure Night, kiezen Kinepolis en het BIFFF ook een kortfilm uit voor een ‘horror preshow’ die je al voor de film zelf de stuipen op het lijf jaagt!

Op donderdag 30 juli om 20u45 in alle Kinepolis-bioscopen. Normaal tarief: geen terugbetaling als je je ogen niet durft openhouden. Meer info: http://kinepolis.be/nl/movie-categories/obscure-night

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: