Na de zondagsmis, de zondagskwis: Gunther Desamblanx palmt vanaf nu op zondag het middagblok in op Studio Brussel. In De Zeverende Dag kijkt hij op een ludieke manier terug op de harde maar vooral op de minder harde actualiteit van de voorbije week.

De Zeverende Dag

Behalve op zaterdagavond hoor je Gunther D nu dus ook op zondagmiddag tussen 12 en 13 uur op Studio Brussel. In De Zeverende Dag neemt hij grote en kleine nieuwsfeiten van de voorbije week op de korrel. Dat doet hij in de vorm van een grappige kwis, met een BV en een stapel prijzen voor de luisteraars.

Een uur lang mag de bekende gast vragen beantwoorden over kleine en grote gebeurtenissen, feiten en personen die de voorbije week het nieuws haalden. Bij elk juist antwoord valt ook een luisteraar in de prijzen. Spanning verzekerd, want als de gast fout antwoordt, wordt er geen prijs uitgedeeld.

Maak je klaar voor een zondag vol zever. Niet altijd even maatschappelijk relevant, maar wel gewoon plezant. Iedereen kent het onvolprezen De Zevende Dag. Van dat niveau kan Gunther alleen maar dromen. Daarom maakt hij vanaf nu De Zeverende Dag.

De Zeverende Dag: vanaf zondag 2 oktober iedere zondag tussen 12 en 13 uur op Studio Brussel.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: