Dat een dag vertoeven op de Holy Grounds van Tomorrowland al impressionant is op zich, dient geen verdere uitleg; om op datzelfde terrein de première van H4Z4RD te beleven, is nog wat anders. De nieuwste film van Jonas Govaerts, met Dimitri 'Vegas' Thivaios, Jennifer Heylen en Jeroen Perceval in de hoofdrollen, kon rekenen op een opkomst van jewelste op dit spektakelevenement tijdens het Buurtfeest in De Schorre in Boom.

Zo'n 10.000 omwonenden zakten naar jaarlijkse traditie af naar het festivalterrein om even de sfeer op te snuiven. Daarnaast passeerde een resem nationale en internationale sterren de revue om de film in deze unieke setting als eersten te zien, in aanwezigheid van de gehele cast en regisseur Jonas Govaerts.

Synopsis: Noah Hazard kan zich geen leven voorstellen zonder zijn gouden sportwagen, compleet met gepersonaliseerde nummerplaten. Voor zijn dochtertje Zita functioneert de auto als een knusse koets; voor zijn vriendin Lea, als een handige taxi; en voor zijn louche neef Carlos, vers uit de gevangenis, als een pijlsnelle vluchtwagen. Wanneer een klus via Carlos echter compleet uit de hand loopt, is het aan Noah om te vermijden dat zijn geliefde Lexus tevens zijn lijkkist wordt…

H4Z4RD wordt vertolkt door Dimitri ‘Vegas’ Thivaios, Jeroen Perceval, Jennifer Heylen, Frank Lammers, Monic Hendrickx, Tom Vermeir, Emilie De Roo en Gene Bervoets in regie van Jonas Govaerts en wordt geproduceerd door Peter De Maegd, Dimitri 'Vegas' Thivaios, Lize Lefaible en Tom Hameeuw. Deze productie van Potemkino & Dream Big komt tot stand in samenwerking met DPG Media, Streamz, Belga Films Fund, 2C Films, Lexus, Ici Paris XL, Lebeau Courally en Kinepolis Film Distribution (KFD), en met de steun van VAF, Screen Flanders & Stad Antwerpen.

De film zal in de Benelux verdeeld worden door Kinepolis Film Distribution (KFD) & Dutch FilmWorks (DFW) en is vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen te zien.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over