Telefacts Zomer op donderdag 8 augustus om 22.45 bij VTM

Maar liefst een half miljoen Britse studenten staan ingeschreven op sugardating websites. Volgens hen is het dé manier om hun studentenleningen af te betalen.

Valentina is één van die half miljoen. Ze is achttien en heeft zeven sugar daddies, allemaal veertigplussers die haar maandelijks betalen. Volgens Valentina doet ze niet aan sekswerk, ze bouwt gewoon een emotionele band met haar klanten op. “Mannen betalen me per afspraakje. We gaan uit eten, meer niet. Eten, een drankje, tot ziens. Ik vraag een bepaald bedrag. Het kost geld en moeite om er mooi uit te zien voor een man. En als ik hem leuk vind, is hij misschien een POT, een potentiële sugar daddy.”

Gemiddeld verdient een sugar baby zo’n 3400 euro per maand, maar volgens de websites gaat het niet om prostitutie, want voor seks mag je je niet laten betalen. Journaliste Tifanny Sweeney wil wel eens weten hoe het echt in zijn werk gaat. Ze gaat undercover en spreekt af met een sugar daddy. Die man is bijzonder duidelijk: “Ik ga eerst een douche nemen. Ik weet niet of jij wilt douchen of niet. Ja? We kunnen samen douchen. En dan kunnen we een paar uurtjes plezier maken. Dus dan hebben we seks.” “Oké. En dan word ik betaald?” “Ja, natuurlijk”, luidt het antwoord bij sugar daddy Jim.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over