Hannah Mae komt voor het eerst samen met haar band voor een exclusieve clubshow naar Hedon, Zwolle op zondag 24 april 2023. Hannah werkt momenteel aan haar debuutalbum waarvan de singles 'Kerkstraat’ en 'Wat Wil Je Van Mij’ (een duet met de Belgische Metejoor) onlangs zijn uitgebracht. De ticketverkoop voor deze show is direct gestart via www.greenhousetalent.com.

Hannah Mae (Emmen, 1998) brak eind 2019 door met haar debuutsingle 'Back To You’. Mede dankzij het gebruik in een PLUS-commercial werd de single een enorme radiohit, waarmee Hannah veelvuldig te zien en horen was op radio en tv.

Hannah’s muziek is een combinatie van pure pop met een vleugje roots, waar haar voorliefde voor country uit blijkt. Met haar fijne stemgeluid en haarscherpe gevoel voor pakkende melodieën bouwt zij gestaag aan een grote schare fans. En die fans kunnen haar tijdens haar eerste clubshow met voltallige band in Hedon komen bewonderen. Naast de bekende liedjes zal er ook nieuw werk gespeeld worden. Van Nashville naar de Kerkstraat, het komt allemaal voorbij.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Hannah Mae
Datum: 
23 april 2023
Locatie: 
Hedon, Zwolle
Meer over