Zangeres Hannelore Bedert en Thomas Vanelslander schreven de soundtrack voor "J'aime la vie". Mathias Sercu had echter 1 verzoeknummer, een melancholische versie van "J'aime la vie" van Sandra Kim. Mathias Sercu verklaart: "Als er 1 iemand hiertoe in staat is, dan is het toch wel Hannelore."

Dit is niet de eerste keer dat Hannelore en Mathias samenwerken. In 2017 deelden ze het podium al tijdens het theaterstuk "Dinez in de sneeuw".

Hannelore Bedert: “Soms is het fijn om carte blanche te krijgen en te weten dat iemand je volledig vertrouwt. Dat vertrouwen tussen Mathias en mezelf is wederzijds en is er al vanaf het begin. Deugddoend.”
De soundtrack staat vanaf 14 december op spotify, maar de prachtige versie van "J'aime la vie" kan je hieronder al downloaden.

Beluister hier "J'aime la vie" gezongen door Hannelore Bedert

J’aime la vie vertelt het verhaal van Mira, een jonge alleenstaande moeder, altijd positief en boordevol energie. Ze heeft een fijne job als thuisverpleegster, hechte vrienden en een goede relatie met haar jongste broer. Maar dan krijgt ze nieuws dat inslaat als een bom. Mira besluit om het contact met haar oudste broer te herstellen in een poging het gezin dat er nooit echt één was te herenigen. En zo trekt deze niet-alledaagse, en op zijn zachtst gezegd kleurrijke familie naar de Ardennen, waar Mira een uitdaging wacht om de familiebanden aan te halen.
J’aime la vie is een film over hechten en loslaten, en over liefde …, heel veel liefde.

VANAF 13 DECEMBER IN DE BIOSCOOP

Het scenario en de regie liggen volledig in handen van Mathias Sercu. Eerder bedacht en schreef hij de geprezen series Marsman en Chantal. J’aime la viemarkeert het regiedebuut van Mathias als filmregisseur.

De hoofdrollen worden vertolkt door Janne Desmet (Studio Tarara, Albatros, De Club, Exen), Jurgen Delnaet (Aanrijding in Moscou, Marsman) en Greet Verstraete (De Twaalf en het tweede seizoen van Beau Séjour). Theateracteur Bert Dobbelaere en jonge leeuw Mattias Busschaert vervolledigen de cast van het kleurrijke vijftal. Andere rollen zijn weggelegd voor o.a. Els Olaerts (Beau Séjour, F*** you very, very much) en Lien De Graeve (Marsman, Onder Vuur).

Thomas Vanelslander en Hannelore Bedert verzorgen de soundtrack.

Camerawerk is in handen van Anton Mertens die eerder met Lost Luggage, Beau Séjour en Baghdad Messi zijn visitekaartje afleverde.

Image

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over