Veel schoon volk in Theater Elckerlyc voor deze 40-jarige theaterhit.

Heel wat gasten gingen maar al te graag in op de uitnodiging van De Komedie Compagnie​ voor de feestelijke voorstelling van De Sunshine Boys. Op het programma: een échte klassieker van Neil Simon. Hoofdrolspelers Carry Goossens en Dirk Lavrysen in het gezelschap van acteurs Wim Stevens en Anke Helsen zijn helemaal klaargestoomd door regisseur Jan Verbist na een intense repetitieperiode en een week vol try outs. Kim Tosseyn, Rony Van Rumst en Manu Jacobs zetten ook hun beste beentje voor. Deze komedie van de hand van Neil Simon heeft dan ook alle ingrediënten in zich voor een hartverwarmende voorstelling.

Een 40-jarige wereldhit van Neil Simon

Het verhaal van De Sunshine Boys​ is een 40-jarig komisch meesterwerkje: De "Sunshine Boys", (met Carry Goossens en Dirk Lavrysen in de hoofdrollen) zijn een stel legendarische Vaudeville komieken die al 10 jaar gestopt zijn met optreden. Zij krijgen de kans om nog eenmaal hun meest briljante sketch op te voeren voor televisie. Tijdens de repetities worden oude ruzies en ergernissen alleen maar heviger. De tv-show komt er, maar zelfs in de studio maken de komieken elkaar het leven zuur. Een dramatische wending zorgt ervoor dat het tweetal uiteindelijk hun ruzie bijlegt.

Ondertussen is het volgende stuk al in de maak

Het wordt een bijzonder druk najaar, want voor het eerst zal De Komedie Compagnie ook nog een tweede voorstelling brengen in Theater Elckerlyc. Op 22 november gaat JAN, PIER & POL in première. Dit stuk van Michael en Ray Cooney kan rekenen op een top cast met Dirk Van Vooren, Peter Bulckaen, Camilia Bléreau, Anke Helsen, Saskia Debaere, Dirk Lavrysen, Jan Van Hecke en Britt Van der Borght in glansrollen. De Komedie Compagnie gaat voor het eerst in zee met regisseur Christophe Ameye. Lachen geblazen met dit dolgedraaide verhaal over een baby die geadopteerd wordt door een koppel.  Enkele 'behulpzame' broers zorgen ervoor dat alles natuurlijk helemaal in het honderd loopt...

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
De Sunshine Boys
Datum: 
Vanaf 18 oktober 2013
Locatie: 
Theater Elckerlyc, Antwerpen
Meer over