Bij Kinepolis herbeleef je het laatste concert van Led Zeppelin alsof je er zelf bij was
Celebration Day – het populairste concert uit de rockgeschiedenis (O2-Arena, 10/12/2007)
Fans van de immens populaire rockgroep Led Zeppelin duiden best woensdag 17 oktober, vanaf 20.15u met fel rood aan in hun agenda. Op die dag zal Kinepolis het laatste concert van de groep namelijk volledig heruitzenden. Vijf jaar na datum krijgen de fans van Led Zeppelin dus de kans om ‘Celebration Day’ te beleven vanop de eerste rij.

Het laatste concert van Led Zeppelin ging de geschiedenisboeken in als het populairste concert uit de rockgeschiedenis. Maar liefst 20 miljoen fans wilden er op die bewuste 10de december 2007 graag bijzijn terwijl de O2-Arena in Londen slechts 18.000 mensen kon ontvangen. De Belgen die destijds geen ticket konden bemachtigen, kunnen binnen twee weken alsnog het concert in optimale omstandigheden beleven bij Kinepolis. De ‘happy few’ die er vijf jaar geleden wel bij waren, kunnen op hun beurt nog een keer genieten van het magnifieke concert. In de bioscoop zal iedereen alvast het gevoel krijgen dat Robert Plant, Jimmy Page, John Paul en Jason Bonham als het ware live aanwezig zijn.

Op woensdag 17 oktober ontvangt Kinepolis in Gent, Antwerpen, Luik (Rocourt), Brussel, Hasselt en Imagibraine met veel plezier de Led Zeppelin-fans om het concert van 2007 te herbeleven. Een ticket kost slechts 12 euro, een fractie van het bedrag dat vijf jaar geleden voor een ticket in de O2-Arena betaald werd. Voor Kinepolis is het uitzenden van concerten meer dan een afwisseling voor het bekende filmaanbod. Dankzij de combinatie van uitstekend beeld en geluid kan Kinepolis de ‘live sfeer’ zeer dicht evenaren en zie je als toeschouwer vaak veel meer dan op de live concerten. Dat valt bij heel wat muziekliefhebbers enorm in de smaak en daarom is dit concept dan ook een succes. Op 24 november – dag op dag 21 jaar na het overlijden van Freddie Mercury – staat het volgende concert op het menu. Fans van Queen kunnen dan bij Kinepolis terecht voor de heruitgave van een van de magnifieke concerten van de populaire groep.

Tickets en meer info via www.kinepolis.be/ledzeppelin. Genieten van de playlist van ‘Celebration Day’ kan door een blik op onderstaande nummers te werpen.

Playlist ‘My Celebration Day’:
1. Good Times Bad Times 2. Ramble On
3. Black Dog
4. In My Time Of Dying 5. For Your Life
6. Trampled Under Foot
7. Nobody’s Fault But Mine
8. No Quarter
9. Since I’ve Been Loving You 10. Dazed And Confused
11. Stairway To Heaven
12. The Song Remains The Same 13. Misty Mountain Hop
14. Kashmir
15. Whole Lotta Love
16. Rock And Roll

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: