‘s Lands bekendste YouTube-broertjes deden afgelopen jaar het onmogelijke en mogen zich sindsdien met fierheid tot het selecte clubje van IRONMAN rekenen. Om die waanzinnige prestatie nog eens extra te belichten, werd hun avontuur in een documentaire gegoten die exclusief op zondag 17 december in Kinepolis Antwerpen te zien is, in aanwezigheid van de levende legendes. Beleef samen met Rob, Arno en Milan ‘The Day I Became an IRONMAN - The Movie’ en steun zo De Warmste Week.

On met la patate !

Het bekende YouTube-duo Average Rob en Arno The Kid startte ongeveer een jaar geleden aan de ervaring van hun leven: de IRONMAN. Acht maanden trainen en emmers bloed, zweet en tranen, later mochten ze zichzelf de officiële titel van IRONMAN toe-eigenen. Het grote publiek kon deze loodzware periode meebeleven dankzij hun YouTube-reeks gemaakt door hun trouwe cameraman Milan Cools. Vandaag, ongeveer een jaar na de start van hun gekke idee, willen ze hun ervaring samen met hun fans herbeleven. Om dit moment nog specialer te maken, worden de opbrengsten van de tickets integraal geschonken aan De Warmste Week. Een extra reden nodig om deze eenmalige vertoning niet te mogen missen? Voor elke bezoeker wordt namelijk een gesigneerde poster voorzien!

Naast de ticketverkoop wordt er ook een SMS-actie opgezet. Train dus alvast je duimen en oefen op het sms’en, want er zijn erg mooie prijzen te winnen. Zo maak je bijvoorbeeld kans op hun IRONMAN-fietsen én een Sony vlogkit (twv. 3500 euro) approved by cameraman Milan Cools! Stuur ROB voor Rob's fiets, ARNO voor Arno's fiets of MILAN voor de vlogkit naar 4342 tussen 5 december 7u30 en 18 december middernacht. Elke sms kost 1 euro, die geheel gedoneerd wordt aan De Warmste Week.

Het thema van De Warmste Week is dit jaar ‘Opgroeien zonder zorgen’ en daar willen Rob, Arno en Milan zich graag voor inzetten. Average Rob: “We willen met onze YouTube video’s niet alleen jongeren entertainen, maar ook motiveren om te sporten. Helaas is aan sport doen geen evidentie voor elke jongere, omdat er bijvoorbeeld geen middelen zijn om sportmateriaal te kopen of lidgeld bij een sportclub te betalen. Opgroeien zonder zorgen is ook de kans krijgen om een sport te doen die je graag wil doen.

The Day I Became an IRONMAN - The Movie

‘THE DAY I BECAME AN IRONMAN - The Movie’ vertelt het spectaculaire verhaal van Average Rob en Arno The Kid die zich op 8 maanden tijd klaarstomen voor de grootste uitdaging van hun leven: Ironman worden.

Ondanks hun gebrek aan conditie en ervaring in triatlons, slaagden de broers erin om hun ambitieuze doel te bereiken. Met dank aan hun coach ‘Nonkel Fré’ (ex-wereldkampioen triathlon Fred Van Lierde) en de massale steun van het trouwe publiek. De documentaire, vastgelegd door cameraman Milan Cools, volgt het avontuur van begin tot einde. Van de ups en downs van hun trainingsperiode tot de emotionele momenten tijdens de Ironman van Klagenfurt. De opbrengsten van deze exclusieve vertoning gaan naar De Warmste Week.

Programma*

18u45
19u00
19u15
20u30

Aanvang
Start introductie Average Rob, Arno The Kid en Milan Cools
Start ‘The Day I Became an IRONMAN - The Movie’
Einde evenement

*De uren kunnen afwijken per gekozen voorstelling

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over