Nu Coldplay's Music of the Spheres Tournee naar de Europese hoofdstad komt, maakt Brussel zich klaar om feest te vieren. Komende vrijdag, zaterdag, maandag en dinsdag zal de invloedrijkste Britse band van de laatste twee decennia elke avond meer dan 52.000 fans bijeenbrengen uit België en ver daarbuiten in het Koning Boudewijnstadion.

Om deze ongeziene passage nog unieker te maken bieden Warner Music en Coldplay - met de medewerking van het Atomium - alle Coldplayfans een unieke augmented reality-ervaring aan. Via de augmented reality experience kan je hét Belgische landmark bij uitstek laten gloeien in de kleuren van 'Music of the Spheres'.

De WebAr Experience in actie!
Test de AR-filter

Hoe gaat het in zijn werk? Heel eenvoudig!
Ga naar het paneel aan het uitkijkpunt van het Atomium, scan de QR-code op het paneel - of surf naar cosmic-atomium.com - en start jouw Ar Experience. Met je smartphone en de WebAr-technologie kan je de bollen van het atomium vervangen door de planeten van Coldplay’s ‘Music Of The Spheres’ voor ze de lucht invliegen!

Maak een foto in ware ‘Music of The Spheres’-stijl en deel die via je socials met #ColdplayBelgium @warnermusicbenelux.

Om ook onderweg de volledige Coldplay experience te beleven én om de ecologische initiatieven van de band in de verf te zetten, zal de MIVB coldplay’s album ‘Music of the Spheres’ uitzenden in haar stations op 5, 6, 8 en 9 augustus. Tegelijk een mooie reminder aan de Coldplay concertgangers dat de terugreis op de MIVB-netwerken gratis is op de dag van de show.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over