De Franse band Later. bracht vorige week hun debuutalbum Walking on theLine uit. Het is het logische vervolg op twee EP's die het viertal eerder op de wereld heeft losgelaten. Het album bevat onder meer de singles Woman, She is Coming en Back To Heaven - waarbij deze laatste het zelfs schopte tot de soundtrack van Emily in Paris! She is Coming staat dan weer in de playlist van o.a. Studio Brussel, BRUZZen Radio 1.

Luister hier naar "Walking on the Line"

Het album Walking on the Line is het product van 2 jaar werk en de opvolger van twee eerdere EP's. Dit debuutalbum is een viering van de instabiliteit van het leven en weerspiegelt het prachtige kronkelige pad dat we allemaal afleggen.

Walking on the Line opent met het nummer Back to Heaven, dat ons meeneemt op een harde terugkeer naar de realiteit. Van daaruit neemt het album de luisteraar mee op een reis langs vele tumultueuze verhalen van passie in Woman, chaos in Eye of the Storm en eenzaamheid in When She's Gone. Het album eindigt met Lemon Trees, een nummer dat ons troost biedt door contemplatie van de natuur.

LIVE

  • 25/03 - Cinetol, Amsterdam
  • 27/03 - La Maroquinerie, Parijs

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over