Het Franse viertal Later. releasde afgelopen vrijdag hun nieuwe single She is Coming, samen met een schitterende videoclip. Het is de opvolger van eerder uitgebrachte singles Woman, When She's Gone, Hollow en Back To Heaven - waarbij deze laatste het zelfs schopte tot de soundtrack van Emily in Paris! Hun debuutalbum Walking on the Line verschijnt op 17 maart 2023.

Met hun funk-, pop- en jazzinvloed wil Later. zijn publiek meenemen naar een plek waar alles zachter en serener is, ver van de dagelijkse drukte.

Download hier "She is Coming"

Het album Walking on the Line is het product van 2 jaar werk en de opvolger van twee eerdere EP's. Dit debuutalbum is een viering van de instabiliteit van het leven en weerspiegelt het prachtige kronkelige pad dat we allemaal afleggen. Det tracklist neemt de luisteraar mee van de gewelddadige terugkeer naar de werkelijkheid met het openingsnummer Back to Heaven, via de vele tumultueuze verhalen van passie (Woman),naar chaos (Eye of the Storm), van eenzaamheid (When She's Gone), tot het uiteindelijk vinden van troost in de natuur met Lemon Trees.

TRACKLIST
1. Back to Heaven
2. Walking on the Line
3. She is Coming
4. Woman
5. Power
6. The Way It Is
7. Eye of the Storm
8. Hollow
9. When She's Gone
10. Like I'd Give You My Love
11. Treasure
12. Lemon Trees
13. She is Coming (Radio Edit)

LIVE

  • 09/03 - Festival Les Bains, Parijs
  • 25/03 - Cinetol, Amsterdam
  • 27/03 - La Maroquinerie, Parijs

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over