Het blijft extra K3-shows regenen! Na de bijkomende voorstellingen in Hasselt en Antwerpen, komt er nu ook twee extra shows in Oostende én nog eens twee extra shows in Antwerpen. Nu, geef toe, ’t is het soort regen waar je alleen maar goedgezind van wordt.

Concreet kan je in Oostende nu ook naar K3 gaan kijken op maandag 17 april en wel om 11 en om 13.30 uur. In Antwerpen hadden we eerder al bijkomende shows ingelast en daar komen nu dus nog twee stuks bij, op woensdag 7 juni om 13.30 en om 18.30 uur om precies te zijn.

De meisjes van K3 hebben vorig jaar nog maar eens bewezen tot wat ze in staat zijn: uitverkochte Sportpaleizen en 12 keer ‘volle bak’ in de Rotterdamse Ahoy’, dat is niet zomaar een kunstje. Dat is een huzarenstukje. En reken maar dat Karen, Kristel en Kathleen daar zelf ook intens van genieten. Meer van dat, is hun enthousiaste devies. Reden genoeg dus om Vlaanderen en Nederland te vergasten op een nieuwe K3-toer. Met uiteraard voldoende ruimte voor de grote K3-hits én het beste uit hun nieuwe CD Kuma hé.

Tickets en info: 070-344 555 of www.K3.be
Ticketprijzen: 24 – 20 – 16€ (excl. 2,5€ reservatiekosten/tickets & excl. verzendingskosten).

Tijdens de zomer van 2006 zal K3 met deze show ook naar Nederland trekken.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: