copyright Shelter / KFD

Op 9 juli startten de opnames van “Safety First – The Movie” en sinds 18 juli vertoeft het Safety First Team op Tomorrowland in Boom Vandaag was het legendarische bewakingsteam actief aan het reuzenrad en de vijver.

Dirk Porrez, Simon ‘Smos’ Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez zijn gearriveerd in Boom waar ze een van de beste festivals ter wereld mogen bewaken. Terwijl Smos in zijn nopjes is en niet weet waar eerst kijken, is Dirk vooral op zijn hoede. Je weet immers nooit in welk hoekje het gevaar schuilt.

« Tomorrowland vormt dezer dagen het perfecte decor voor onze film. De omgeving is wondermooi en de samenwerking loopt fantastisch. Dit is heerlijk werken. » aldus regisseur Tim Van Aelst. « Zeer benieuwd hoe dit verder zal evolueren eens het grote publiek hier vrijdag ook toekomt. Dat worden nog spannende tijden, want wie zich op het juiste moment op de juiste plaats begeeft, zal het team dit weekend ongetwijfeld zien passeren. »

Behalve de filmopnames op Tomorrowland, zijn de overige draaidagen gepland in Berchem, Deurne, Rumst en Westerlo.

Voor bedenker en regisseur Tim Van Aelst is “Safety First – the Movie” zijn regisseursdebuut op het witte doek en de voltallige cast - Bruno Vanden Broecke, Matteo Simoni, Ben Segers en Ruth Beeckmans - zijn uiteraard van de partij.

Op 14 augustus zit de draaiperiode erop en dan start de post-productie om de film vanaf 16 december in de Belgische bioscoopzalen te lanceren. De film kreeg steun van Screen Flanders en wordt verdeeld door KFD (Kinepolis Film Distribution).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: