15 jaar Het Schlagerfestival in Hasselt in 2020

Na de recordcijfers van afgelopen editie (bijna 50 000 bezoekers!), maakt Het Schlagerfestival zich klaar voor 15 jaar Het Schlagerfestival in 2020 en dat op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 maart. Het belooft een speciale editie te worden. Eerder werd bekendgemaakt dat Raymond van het Groenewoud (‘Meisjes’, ‘Vlaanderen Boven’, ‘Cha Cha Cha’) zal debuteren op Het Schlagerfestival en dat het podium voor het eerst in het midden van de Hasseltse Ethias Arena zal staan.

Zonet is een andere klepper aan de line-up toegevoegd. Niemand minder dan Christoff zal volgend jaar weer van de partij zijn. De schlagerkoning gaf dit jaar verstek wegens de drukte rond zijn internationaal succesvolle KLUBBB3-project, “maar volgend jaar ben ik er weer bij, want deze jubileumeditie wil ik voor geen geld ter wereld missen”, zegt Christoff enthousiast.

“Christoff is één van de smaakmakers op ons festival, dus we zijn blij dat we hem volgend jaar op ons verjaardagsfeest opnieuw mogen verwelkomen. Hoe populair en geliefd hij wel is, blijkt uit de vele mails en reacties op onze Facebookpagina van mensen die hem dit jaar gemist hebben. Iedereen zal opnieuw kunnen meezingen met zijn vele hits, en met Christoff erbij weet je dat de komende editie weer een topfeestje wordt. Reken maar!”, zegt Friedl Teirlinck namens medeorganisator Medialaan.

Naar aanleiding van de 15de verjaardag in 2020 trakteerde Het Schlagerfestival Christoff op een fruitige verjaardagstaart. Wie tickets koopt voor aanstaande dinsdag 30 april, wordt door de organisatoren bovendien getrakteerd op een vroegboekkorting. Ook voor groepen zijn er speciale voorwaarden.

Meer informatie www.schlagerfestival.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: