Gisterenmiddag ging Holiday on ice - Fantasy in première in het Antwerps sportpaleis. De kracht van Holiday on Ice schuilt in de combinatie van meer dan 60 jaar ervaring in het brengen van kwalitatieve ijsshows en het blijven verrassen met steeds weer nieuwe, innovatieve ideeën en technieken. Schitterende voorstellingen zijn hiervan het resultaat.

De gloednieuwe show FANTASY neemt het publiek mee naar een wereld vol fantasie en dromen op het ijs. Van een romantisch klein café in Parijs gaat het naar de woelige jaren zestig en de flowerpower. Van de schitterende, bedwelmende en kleurrijke wereld van de Indische paleizen wordt een duik gemaakt naar de onmetelijke dieptes van het bijgeloof. De dromen en fantasieën van het publiek worden werkelijkheid in een adembenemende mix van dans, glitterkostuums en mooie muziek. De toeschouwers krijgen het "Good Vibrations"-gevoel van de Beach Boys en raken bekoord door een unieke versmelting van traditionele Indische muziek en "Salaam Bombay" van Britney Spears.

Aan FANTASY nemen 49 professionele kunstrijders deel, waaronder heel wat internationale vedetten. Daarnaast laten ook turnkampioenen en koorddansers indrukwekkende staaltjes van hun kunnen zien. Artistiek producent van deze show is entertainment-expert Anthony van Laast, die o.m. bekendheid geniet als choreograaf van de succesmusical "Mamma Mia". Robin Cousins, drievoudig wereldkampioen vrij schaatsen en Europees kampioen en winnaar van de gouden medaille tijdens de Olympische Spelen in Lake Placid in 1980, tekende voor de choreografie.

Wij gingen gisterenavond een kijkje nemen en zagen dat het meer dan geslaagd was. Wil jij er bij zijn? Bestel dan snel u kaarten op www.teleticketservice.com !

Foto's holiday on ice

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: