Hooverphonic speelt vanavond in Café Corsari Concerts

Wat kan Nathalie Meskens niet? De ster in talloze tv-reeksen. Grappig als comédienne. Auteur van een nieuw kookboek. Dolgelukkig met de goede punten van de Gault Millau voor haar eigen restaurant. Ook al zegt ze zelf dat ze niet kan presenteren, toch start ze deze week met haar eigen programma op VTM Reclame Aub. Nu nog een filmrol en haar geluk is compleet.

Hoe krijg je een theaterzaal op je hand? Hoe laat je Geert Hoste en Alex Agnew verbleken? Eén man die alle “truken van de foor” kent en ze ook aan anderen aanleert: stand-upcomedian Bas Birker. Die trekt het land rond met zijn “Comedy Academy”, waarin hij uitlegt hoe je op de komende nieuwjaarsfeestjes de “zatte nonkel” moeiteloos naar huis speelt.

De Kreuners zijn nu al een jaar met pensioen en Café Corsari vroeg zich af waarmee opperKreuner Walter Grootaers zijn dagen nu vult. Zeer toevallig is ook zijn broer Alain Grootaers in het land. Die produceert zijn eigen olijfolie in het Spaanse binnenland. Een idee voor Walter?

Hooverphonic speelt muziek uit hun nieuwe album Reflection en Alex, Noémie en Raymond onthullen nieuwe plannen voor het voorjaar.

Café Corsari: op donderdag 28 november om 21.25 uur op één.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: