‘Cherry Milk’ van Hydrogen Sea is een fris synthpop-anthem van hun veelgeprezen nieuwe album ‘Creature Comforts’.

Hydrogen Sea maakt zich op voor de lente en lanceert hun nieuwste single 'Cherry Milk'. Het Brusselse duo, bekend om hun talent voor boeiende hooks en hun kenmerkende mix van elektronische geluiden en dromerige zang, injecteert een shot energie met dit levendige synthpopnummer van hun nieuwe album.

"Cherry Milk" is een aanstekelijke song die luisteraars vanaf de eerste tel pakt, aangedreven door een catchy synthlijn en voortgestuwd door percussie Met zijn aanstekelijke melodie en pulserende ritmes is het voorbestemd om een publiekslieveling te worden.

Hydrogen Sea's derde full album ‘Creature Comforts’ is een weelderige, frisse en levendige verzameling nieuwe songs die alles onderzoeken wat ons, kwetsbare wezens, fysiek en mentaal comfort biedt, en ons een goed gevoel geeft. Het is de eerste samenwerking van het duo met producer Luuk Cox. De plaat klinkt onbeschaamd licht en kleurrijk maar durft ook naar de schaduwen te lonken. Zoals de zachtaardige tv-schilder Bob Ross ooit zei: ‘You need the dark in order to show the light.’

Het Brusselse duo Hydrogen Sea bestaat uit Birsen Uçar en PJ Seaux. Ze brachten twee albums uit: In Dreams (2016), Automata (2019), en twee EP's: Court the Dark (2014) en Symbiosis (2021). Hun nummers ‘Wear Out’, ‘Beating Heart’, ‘Run’, ‘Flogsta’ en ‘Candy’ kregen een pak airplay op de nationale radio.

Luister HIER

LIVE

  • 01/3, De Roma, Antwerpen
  • 05/3, Het Depot, Leuven
  • 19/3, Ha Concerts, Gent
  • 04/8, Fonnefeesten, Lokeren

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over