Album ‘Oh Dear’ verschijnt op 8 maart

Bertrand Burgalat is een coole Fransman en een muzikale duizendpoot, zoals dat heet. Hij is de oprichter van het boutique label Tricatel en werkt, naast solo-artiest, als producer, (film-)composer, producer, mixer en arrangeur. Hij was de architect van de sound van Air in de 90s, en werkte met de meest uiteenlopende Franse én internationale topartiesten, van Robert Wyatt, Supergrass en Depeche Mode, over Marc Lavoine tot Michel Houellebecq. Maar bovenal: Bertrand viel als een blok voor Isolde Lasoens nieuwe plaat (maart '23) en spoorde als de bliksem naar België om met haar het duet ‘Douce Mélancolie’ op te nemen.

Lasoen en ‘Douce Mélancolie’ voeren Gainsbourg, Morricone en Hardy naar de 21e eeuw. De onweerstaanbare melodie, clevere hook en epische finale geven de song een vertrouwde classic feel … je hebt het gevoel dat je het nummer altijd al hebt gekend.

Op 8 maart komen we met Isoldes nieuwe plaat ‘Oh Dear’. Die gaat ze daarna voorstellen in de mooiste zalen van het land. Tickets/info

‘Oh Dear’ wordt één van de twee prior releases (samen met ‘Idiot Paradise’ van DIRK.) van Mayway Records komend voorjaar. Net als Bertrand, vielen wij als een blok voor de bijzonder hoge songkwaliteit en weergaloze sound (Tobie Speleman!), die Isolde Lasoen definitief op de kaart zal zetten als één van dé leading ladies van de Belgische muziek.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: