Een muzikale duizendpoot. Een groot talent. Eén van de meest legendarische artiesten van de huidige generatie. Jack White komt naar Rock Werchter op zaterdag 7 juli . Hij is een actuele uitvoering van gitaarhelden als Jimi Hendrix en Jimmy Page. En een man die vooral niet voor één gat te vangen is. White verrast altijd. Toen rock’n’roll in het begin van deze eeuw zowat morsdood werd verklaard, brachten The White Stripes de wereld op hol met een drumstel en een elektrische gitaar. Ook nadien blijft hij hoge ogen gooien. Op ‘Boarding House Reach’ (release op 23 maart 2018), zijn derde solowerk, stopt de 12-voudige Grammy© Award winnaar rock, jazz, country, gospel en elektronica in de blender. Het is muziek van de toekomst die hij presenteert met een al even bonte bende muzikanten. White is daarnaast fanatiek bezig met Third Man Records. Een platenfirma maar ook een concertzaal, een studio, een vinyl-perserij en veel meer.

Queens of The Stone Age en Gorillaz zijn er op donderdag 5 juli, London Grammar speelt op vrijdag 6 juli, Pearl Jam en Jack White op zaterdag 7 juli, Nick Cave And The Bad Seeds geven present op zondag 8 juli. Morgen meer.

Tickets voor Rock Werchter 2018 zijn te koop via proximusgoformusic.be en ticketmaster.be. Ticketinfo evenals allerhande festival informatie van praktische aard is te vinden op rockwerchter.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Rock Werchter
Datum: 
5 - 8 july 2018
Locatie: 
Rock Werchter

Reservatie:

Meer over