En kondigt tweede show aan op zaterdag 20 april 2024 in de Lotto Arena

Na het ongeziene succes van James De Musical – Live on Stage eerder dit jaar komen er op vrijdag 19 april & zaterdag 20 april 2024 gloednieuwe live shows met niemand minder dan Niels Destadsbader, Gert Verhulst en Karen Damen.

Tijdens de eerste editie toverde Natalia, Bart Peeters, Margriet Hermans en Willy Sommers de Lotto Arena om tot het Broadway van Vlaanderen voor niet minder dan 15.000 fans. De tweede editie van James De Musical – Live on Stage wordt opnieuw een indrukwekkend totaalspektakel waarin de rollen helemaal worden omgedraaid en Gert, Niels en Karen zelf zullen meespelen in hun eigen hartverwarmende musical onder begeleiding van James Cooke.

Ongeziene podiumacts, livemuziek, indrukwekkende zangers & dansers, spectaculaire decors en vooral ook enkele leuke verrassingen waaronder een geweldige special guest. Wie dat is wordt later nog bekend gemaakt, maar het belooft in elk geval één groot feest te worden in de Lotto Arena!

“Wat een prachtig gevoel dat we terug live mogen entertainen in de Lotto Arena

James Cooke komt niet alleen terug met James De Musical - Live On Stage, hij stoomt ook een derde seizoen van James De Musical klaar. Metejoor, Tom Waes, Regi, Maaike Cafmeyer, Marc Coucke én de volledige cast van F.C. De Kampioenen worden binnenkort getrakteerd op hun eigen musical.

Tickets voor James De Musical – Live On Stage vrijdag 19 april & zaterdag 20 april 2024: goplay.be/tickets

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: