Met nieuwe, 100% Belgische show 'Schoon'

Jan Jaap van der Wal is vanavond te gast bij Van Gils & Gasten, waarin hij zal aankondigen dat hij het komende theaterseizoen opnieuw de landsgrenzen oversteekt. De comedian maakte een tweede show speciaal voor Vlaanderen met de welklinkende naam Schoon, waarmee hij van december 2017 tot en met begin juni 2018 maar liefst 65 keer te zien is in theaters in Vlaanderen.

In Schoon gaat de Nederlander verder in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En pas op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes en scherpe hoekjes en uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal schoon. Het is maar hoe je er naar kijkt.

Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft ’t een schone avond te worden. We zien ons in ’t theater.

Over Jan Jaap van der Wal
Twee jaar geleden viel Vlaanderen als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal en vice versa. Zijn eerste exclusief voor Vlaanderen gemaakte voorstelling De Nieuwe Belg kon rekenen op uitverkochte zalen overal waar hij speelde. Ook in de media was het moeilijk naast Jan Jaap te kijken: een vaste rubriek bij opeenvolgend Café Corsari op Eén en Siska Staat Op op Studio Brussel. Professioneel pleiter in Advocaat van de Duivel en roaster bij Achter de Rug. Om zijn indrukwekkende passage tot in de finaleweek in De Slimste Mens niet te vergeten, waar hij zowel z’n verbale kwaliteiten als zijn intelligentie kon showen. Sindsdien is hij een van de wisselende panelleden in De Ideale Wereld. Ondertussen woont Jan Jaap deeltijds in Antwerpen, de ideale uitvalbasis voor nog heel wat fijne samenwerkingen!

Op www.livecomedy.be/janjaap vind je alle locaties en data te bekijken. De meeste shows zijn momenteel nog niet in verkoop, maar daar zal in de loop van deze en volgende maand verandering in komen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: