Ontdek samen met Terra Nova op 9 en 10 september de vele gezichten van gekend jazzmuzikant Jef Neve in de Merksplas-Kolonie. En dat op een unieke locatie in een landschap dat op weg is om de titel van Unesco Werelderfgoed in de wacht te slepen. Laat je voor het optreden alvast in de juiste sfeer brengen door het werk van fotograaf Sven Ceustermans, wiens straatportretten warme en pure menselijkheid uitstralen. Deze drie concerten zijn een ware afsluiter van formaat van Terra Nova 2016 en daarmee ook van de zomer van 2016! Bestel nu je tickets op www.terranova2016.be.

Balancerend op de grens tussen klassiek en jazz brengt Jef Neve met een orkest vol topmuzikanten een greep uit zijn veelzijdige oeuvre. Van introverte, zachtzinnige klassieke rapsodies tot eclatante, gedurfde en groots uitwaaierende soundscapes. Hij brengt je exclusieve stukken filmmuziek, nog nooit live gebrachte composities en persoonlijke favorieten in een eigen jasje. En dat volledig doorspekt met adembenemende en verrassende improvisaties en solo’s.

Een uur voor het optreden kun je kennis maken met het werk van fotograaf Sven Ceustermans. Met zijn straatportretten die warme en pure menselijkheid uitstralen, brengt hij perfect de sfeer van Jef Neve’s muziek in beeld.

Dit alles wordt gepresenteerd op de zopas gerenoveerde onthaalsite van Merksplas-Kolonie, die op weg is om de titel van Unesco Werelderfgoed in de wacht te slepen. Geniet van Jef Neve in een uniek kader van historische schuren en kelders.

Bestel nu je tickets op www.terranova2016.be. Je kan kiezen tussen de uitvoering op vrijdag 9 september om 19 uur, zaterdag 10 september om 14 uur of zaterdag 10 september om 19 uur.
Wil je weten wie de persoon achter de muziek is? Na het concert in de namiddag van 10 september kun je praten met Jef en zijn muzikanten.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over