Platenfirma ARS Entertainment gaat in zee met de populaire Vlaamse artiest ‘Jo Vally’. Vanaf vandaag ligt de sublieme verzamelaar ‘Jo Vally – Mijn mooiste schlagers’ in de winkels. Uiteraard is platenbaas Patrick Busschots bijzonder opgetogen over deze samenwerking: “Wij willen al heel lang eens iets samen gaan doen met Jo Vally. Hij behoort tot de generatie van artiesten die al lang meedraaien in de muziekwereld en hij is en blijft bijzonder succesvol. Jo Vally mag gerust omschreven worden als de grondlegger van de huidige schlagermuziek. Hij was het die – samen met nog een aantal artiesten – aan de wieg stond van wat men tegenwoordig ‘schlagermuziek’ noemt. Het eerste resultaat van onze samenwerking is de verzamel-cd ‘Mijn mooiste schlagers’ geworden. We gaan nu bekijken of we in de toekomst nog samen dingen kunnen realiseren” aldus Patrick Busschots van ARS Entertainment.

De cd ‘Jo Vally – Mijn mooiste schlagers’ is meteen een dubbel-cd geworden met een bloemlezing van de allergrootste hits van de sympathieke zanger uit Meise. ‘Rosalinde’, ‘Een festival van Liefde’, ‘Bianca’ (in duet met keizer Freddy Breck), ‘Twee ogen zo blauw’ en nog een resem hits kan je terugvinden op ‘Jo Vally – Mijn mooiste schlagers’. Ook z’n nieuwste hit-single ‘Si, Si, Si (Kerida)’ is terug te vinden op het album.

Vanaf vandaag ligt de cd in de winkels en met een enorme tv-campagne zal heel Vlaanderen weten dat ‘Jo Vally – Mijn mooiste schlagers’ overal te koop is.

Aanstaande dinsdag 15 augustus is Jo Vally te gast in Blankenberge voor de opnames van ‘Tien om te zien’. Het concert in O.L.V.Waver dat later op de avond voorzien was, zal verplaatst worden naar november. Voor de fans van Jo Vally, op vrijdag 18 augustus geeft Jo Vally een bijzonder concert in het Casino van Middelkerke. ‘Jo Vally intiem’ is de titel van het optreden. Tickets en informatie kan je bekomen via Rita Verkeyn op 0476/39.47.32. Vanaf dinsdag 22 augustus trekt Jo Vally met een resem fans naar het prachtige Griekse eiland Rhodos voor een 8 à 10 daagse fanreis.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: