'waar zijn die handjes': een musical voor Regi!

James neemt het publiek mee door het opmerkelijke leven van Regi Penxten. We leren ook dat "waar zijn die handjes?", de zin waar Regi voor bekend staat blijkbaar niet door Regi gelanceerd is maar wel door Jonas Van Geel in 'Tegen de Sterren op'. "Ik heb dat nooit gezegd maar hang daar nu wel aan vast", lacht Regi.

Teruggespoeld naar 1988,waar kleine Regi met beste vriend Filip in het Genkse gemeentehuis hun muzikale passie ontdekken in de computerclub. Daar wordt de basis gelegd voor de Belgische muzieklegende.

In de veilige omgeving van zijn tienerkamer creëerde Regi al muziek met de hoop op succes en hits. Terwijl zijn leeftijdsgenoten hun tijd aan andere dingen besteden, was Regi vastberaden om een weg te banen in de muzikale wereld. De doorbraak van Milk Inc kwam in Frankrijk met het ultieme dance nummer ‘La Vache’, maar daarom geen hit in België. Hij ging naar huis met meer ambities en dromen dan ooit tevoren.

Het hoogtepunt bereikt Regi toen het Sportpaleis volstroomde met fans. Zijn soloconcert overtrof alle verwachtingen.

Kristel en Regi leerden elkaar 17 jaar geleden kennen. Toen ze elkaar na al die jaren weer tegenkwamen, sprong de vonk meteen over.

James De Musical met Regi, morgen op Play 4 en Goplay

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over