JP Cooper komt terug naar België, meerbepaald op vrijdag 25 oktober 2024. De Britse singer-songwriter maakt van positieve popsongs zijn handelsmerk en zal de zomer langer laten nazinderen in La Madeleine, Brussel. De ticketverkoop start op vrijdag 26 april om 10u via www.fkpscorpio.be.

JP Cooper is een graag geziene gast hier in België en zijn publiek groeit ook mee. Zo stond hij onder meer al in het intieme Charlatan (Gent), in de Botanique (Brussel), Reflektor ( Luik), en in Het Depot (Leuven). Steeds weet hij de aanwezigen met een glimlach naar huis te sturen, want JP Cooper staat voor positiviteit, empathie en ziel. Die lijnen straalt hij uit als persoon en laat hij zegevieren in zijn nummers. ‘Perfect Strangers’ (samen met Jonas Blue) was een megahit en laat nog altijd instant de zon doorschemeren, net zoals het soulvolle ‘September Song’. De Brit weet perfect zijn unieke, licht ruwe stem te matchen met zijn liefde voor folk, blues, pop en gospel en artiesten zoals Donny Hathaway en Stevie Wonder.

Zie je JP Cooper op een podium, dan zie je hem in zijn natuurlijke habitat en amuseert hij zich duidelijk. Dat gevoel wil hij overbrengen naar de mensen in de zaal, en daar slaagt hij keer op keer in met glans. Hij speelt op vrijdag 25 oktober 2024 in La Madeleine in Brussel, met nieuw materiaal in het kielzog. De ticketverkoop start op vrijdag 26 april om 10u via www.fkpscorpio.be

Tickets en prijzen:
Voorverkoop: 27 EUR

Tickets zijn vanaf vrijdag 26 april om 10u verkrijgbaar via www.fkpscorpio.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over