Vandaag lanceert K3 een gloednieuwe zomerclip: Mango Mango! Het is alweer de vierde clip van Hanne, Marthe & Julia na de successen van “Waterval” (7 miljoen views op YouTube), “Nooit meer oorlog” en “Tjikke boem”.

K3 neemt je mee op een tropische reis vol met mango’s, kokosnoten, papaja’s én bananen in dit zomers feestnummer. Met de voetjes in het zand, wind door de haren en een heerlijk zonnetje op het gezicht zorgt dit nummer voor échte vakantie-vibes! De allereerste zomerclip van Hanne, Marthe & Julia is opgenomen in Dilsen-Stokkem bij Terhills Resort. De vorige K3-zomersingles met bijpassende clips zoals “Pina Colada” en “Ushuaia” waren instant hits, met miljoenen streams en views van vele fans in Vlaanderen en Nederland.

K3 heeft voor de eerste keer ook meteen een clubmix versie van “Mango Mango” uitgebracht. Beide nummers zijn sinds gisteren al te beluisteren op alle streamingplatformen. Maar de bijpassende videoclip zal morgen om 17u00 gelanceerd worden.

De “Mango Mango” videoclip is nu al te bewonderen in de Studio 100 GO Pass en vanaf vrijdag 20 mei 17u00 is deze te zien op het K3 YouTube-kanaal, Studio 100 TV en de gratis Studio 100 GO app.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over