Gisterenavond vond voor de 13de keer de Nekka nacht plaats in het Antwerps sportpaleis. Nekka nacht is het feest waar folk centraal staat en wie anders dan Kadril zou het sportpaleis dan ook kunnen laten feesten. Kadril staat al jaren aan de top van de vlaamse folk en heeft de voorbije jaren verschillende topartiesten opgeleidt.

Het was zo aangekondigd en het geschiede ook zo. Nekka nacht werd een groot volkfeest en was dus meer als geslaagd. Natuurlijk was niet alleen Kadril die zorgde voor het grote folk-feest. Niemand minder dan filip kowlier, Thé lau, Laïs en vele anderen gasten kwamen langs maar vooral de 120 unieke doedelzakspelers zorgden voor het spectakel.

Maar voor Kadril was het een speciale avond want verschillende ex-leden kwamen langs. Zo mochten Patrick Riguelle en Eva De Roovere langskomen. Nog zo'n reunië beleefden kadril op het moment dat Laïs het podium betrad. Laïs heeft de stiel namelijk geleerd onder de vleugels van Kadril.

Onze fotograaf zorgde natuulijk weer voor foto's van dit evenement en die kan je intussen vinden in het album van Nekka.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: