Producent Uitgezonderd. heeft goed nieuws. De makers van de theaterkomedie "Blind Date” mogen vier extra voorstellingen inplannen wegens groot succes. Regisseur Sven De Ridder wist samen met producenten James Cooke en Bob Jennes een wondercast te strikken met Karen Damen, Kurt Rogiers, Aron Wade, Manou Kersting en Peter Van Asbroeck. Sven De Ridder stond vandaag met Karen Damen en Gert Verhulst op de filmset om nog wat beeldmateriaal in te blikken voor de theatervoorstelling. De première is op 6 januari 2017 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Gert Verhulst En Karen Damen voelen zich vandaag helemaal thuis in de stephensonstraat 26 te Hoboken

De Stephensonstraat 26 in Hoboken werd omgebouwd tot een ware filmset. In de komedie 'Blind Date’, dat op 6 januari 2017 in première gaat in het Fakkeltheater te Antwerpen, worden enkele filmpjes afgespeeld. Deze fragmenten werden gefilmd bij één van de vroegere buren van Karen Damen (voor het VIJF-programma 'Nieuwe buren’ namen Karen Damen en James Cooke in deze straat hun intrek gedurende 30 dagen). De aanwezige pers maakte kennis met Daisy Pront, zo heet het personage van Karen Damen. In de opnames van het 'voorstelfilmpje’ voor haar deelname aan het populaire programma "Blind Date" stelt ze haar, nogal passieve, broer Robby voor. Deze rol wordt door niemand minder dan Gert Verhulst vertolkt, die er voor de gelegenheid bijna onherkenbaar uitziet. Hilariteit verzekerd bij de aanwezigen op de filmset, en later in het theater wanneer men er het filmpje te zien krijgt. Daisy is mama van een tweeling en deze mogen natuurlijk ook niet ontbreken in het filmpje. De personages van de tweelingkinderen worden gespeeld door Sky, de zoon van Karen Damen en door Robin Rosy, de dochter van Sven De Ridder.

Vier extra voorstellingen voor Blind Date wegens groot succes

De kaartjes voor BLIND DATE vliegen de deur uit en de zitjes in het Fakkeltheater worden snel ingenomen. Goed nieuws voor de fans van deze sterrencast! Producent Uitgezonderd. wist nog vier data te prikken in de agenda van de acteurs. Dit resulteert in vier extra voorstellingen op zaterdag 7, 14, 21 en 28 januari. Telkens om 15 uur in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

"Blind Date" - Daten is nog nooit zo plezant geweest - vanaf 6 januari 2017 in de Rode Zaal van het Fakkeltheater.

Nadat haar huwelijk op de klippen liep, besluit ‘zotte doos’ Daisy Pront zich in te schrijven voor het populaire dating programma ‘Blind Date’, gepresenteerd door de populaire en flamboyante presentator Willem Verpoten. De eeuwige optimist Daisy hoopt zo haar prins op het witte paard te ontmoeten en uiteindelijk de reis van haar leven te maken. Maar zijn die onbekende mannen ‘achter de wand’ wel haar type? En verandert de ultieme droomtrip niet in haar grootste nachtmerrie?

‘Blind Date' wordt gemaakt door hetzelfde productiehuis dat eerder al televisieprogramma’s naar de scène bracht met o.a. ‘Fawlty Towers’, ‘Komen (vr)Eten’, ‘Boer zocht vrouw’, ‘Het leven zoals het is… De Wijkagenten’, 'Aspe' en zeer onlangs nog 'Schone Schijn 2'.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: