Karen & Sharon zijn vrouw en vrouw! Vanavond gingen de eerste 4 afleveringen van de VTM GO-reeks Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk online, en daarin viel meteen heel wat nieuws te rapen. In de eerste aflevering maakte Vlaanderen kennis met Sharon (33), een begeleidster van mensen met een verstandelijke beperking en vooral ook: de match die experten Sarah Hertens, Wim Slabbinck en Filip Geelen vonden voor dierenartsassistente en chocolatier Karen (27). In de derde aflevering van de VTM GO-SHORTIE, ontdekte Karen eindelijk zélf wie haar echtgenote was, amper enkele minuten voor het jawoord van de dames.

Bekijk hier de eerste beelden van Karen en haar kersverse bruid Sharon:

“Wat een knappe vrouw!”. Zowel Karen als Sharon waren stevig onder de indruk van mekaar toen ze elkaar voor het eerst zagen. De spanning gleed zichtbaar van hen af en al snel bleek dat de klik er niet alleen fysiek was. De dames voelden zich instant op hun gemak bij elkaar. En nu begint het avontuur pas écht. Karen en Sharon staat immers exact hetzelfde te wachten als de andere Blind Getrouwd-koppels: een trouwfeest met alles erop en eraan, een huwelijksreis en een 6 weken durende periode van samenwonen, met op het einde van de rit één prangende vraag: zijn ze klaar voor de rest van hun leven samen en blijven ze getrouwd?

De kijker ontdekt het in Blind Getrouwd - Het Vijfde Huwelijk, op VTM GO. Afleveringen 1 tot en met 4 zijn nu al te bekijken, daarna worden elke zaterdag 4 nieuwe afleveringen beschikbaar gesteld.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over