In december pakt Music Hall voor het eerst uit met een Sinterklaasshow. Niemand minder dan Kathleen zingt originele sintliedjes uit haar eigen album Dag Sinterklaasje. Van ‘Sinterklaas Kapoentje’ tot ‘Oh kom maar eens kijken’ en haar Sint-hit ‘De Sinterklaas Polonaise’. We verwelkomen de enige échte Sinterklaas op 24, 25 november en 2 december in Stadsschouwburg Antwerpen. Op 5 december is Capitole Gent aan de beurt.

Overal lopen Zwarte Pieten af en aan met drankjes, bakken ze pannekoeken, schikken ze tafels en pakken ze cadeautjes in om de komst van de Sint voor te bereiden. Het is een drukte van jewelste in het theater.

De Sinterklaas Theatershow is een unieke Sint-beleving waarbij de volledige theaterzaal wordt ingenomen door de Sint en zijn hulppieten. Animatie voor de allerkleinsten inbegrepen!

Hoofdpiet, Kapiteinpiet, Powerpiet en Sinternetpiet zijn er. En ook nog heel wat Danspieten, Werkpieten én Anneleentje (Anne Van Opstal), die het paard van Sinterklaas een jaar lang heeft verzorgd.

Vanaf 9 november ligt de CD van Kathleen Aerts Dag Sinterklaasje in de winkel! Tickets & info op www.musichall.be of 0900 69 900.

Praktisch
De Sinterklaas Theatershow: De sputterende stoomboot
05 december 2012 om 14u in Capitole Gent.
24 en 25 november en 2 december 2012 in Stadsschouwburg Antwerpen
Tickets & info op www.musichall.be of 0900 69 900

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: