Van 21 t/m 23 augustus vindt op evenemententerrein Walibi Holland in Biddinghuizen de drieëntwintigste editie van “A Campingflight to Lowlands Paradise” plaats. Vandaag wordt bekend dat de Amerikaanse rapper Kendrick Lamar is toegevoegd aan het programma.

Vrijdag 21 augustus gaat de drieëntwintigste edite van A Campingflight to Lowlands Paradise van start en kunnen 55.000 bezoekers genieten van drie dagen vol muziek, theater, film, literatuur, wetenschap en nog veel meer.

Kendrick Lamar: Spiegeltje, spiegeltje ra-ra-ra, wie is de deffest rapper van Amerika? Kendrick Lamar, juichen velen, en daar kunnen wij van Lowlands het alleen maar heftig jaknikkend mee eens zijn. Niet voor niets plukten wij hem twee jaar geleden al straight outta Compton, waarna hij met het grootste gemak een uitpuilende Grolsch om zijn vinger wond. En dat was nog vóór de stroom radiohits die de Californiër vervolgens in de vaart der Nederlandse volkeren omhoogstootte. Twee jaar later is de meervoudig Grammy-genomineerde sterrapper een meesteralbum verder en scoort hij met het aanstekelijke ‘King Kunta’ een 3FM Megahit. Weer een stap verder dus, voor deze meeslepende verhalenverteller met zijn jazzy en funky beats. Kendrick for king!

Op http://www.lowlands.nl/ is uitgebreide informatie te vinden over deze bevestigingen en eerder aangekondigde acts zoals Ben Howard, Major Lazer, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), The Chemical Brothers, Paolo Nutini, Years & Years en Four Tet. Binnenkort volgen meer bevestigingen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lowlands
Datum: 
21 - 23 augustus 2015
Locatie: 
Evenemententerrein Walibi, Biddinghuizen

Reservatie:

Meer over