Zoals jullie allicht weten was het gisteren de 1e Ketnetdag en dat in het meest avontuurlijke pretpark Walibi, een paar duizendtal kids kwam met hun ouders afgezakt naar Waver, om er hun Idolen te ontmoeten, want die waren er zeker! Iedereen die gisteren afgezakt was naar Walibi kon binnen aan kindertarief.

Een ketnetfeest zonder ketnetgezichten het zou maar niks wezen endaarom signeerden in de voormiddag de Ketnetwrappers en de Basta acteurs. Zij zetten allemaal heel gewillig hun krabbel op allerlei voorwerpen. In de namiddag konden alle kids en hun ouders het beste van zichzelf geven in het Amfi theater waar er een heuse muziekspecial op poten gezet werd.

De show bestond uit 2 delen. Het eerste mocht de Ketnetband openenen en ze zetten dan ook al zeer snel de zaal in lichter laden. Alle kids kwamen voor het podium staan en feeste heel goed mee, ook Max en Lindsay van eurokids waren terug van de partij.

Het tweede deel werd geopend door de revelatie van het jaar Marjolein die ontdekt werd door Regi Pinxten, Katerine, Afi, Milc.Inc. & Brahim. Aan het eind van de show kondigde Peter aan dat er volgend jaar waarschijnlijk terug een ketnetdag zal plaatsvinden.

Tussendoor kon je met je idolen die in het park rondliepen rustig een attractie doen en wij gingen dan ook met verschillende artiesten in enkele attracties wat zorgde voor leuke beelden.

Aan het eind van de avond keerde iedereen tevreden en voldaan terug naar huis, wij ook natuurlijk. Wij kijken al uit naar de volgende editie.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: