Vandaag werd de aftrap gegeven voor drie dagen kinderpret in Bokrijk. Daar vonden vandaag morgen en overmorgen de ketnetdagen plaats. De ketnetdagen is niet allen voor jongeren natuurlijk. Voor de jongeren is er animatie voorzien; springkastelen, schminkstanden. Maar ook aan de ouderen is er gedacht. Daarvoor heeft men dan ook een Libelle dorp gebouwd.

Maarja wat zijn nu de ketnetdagen zonder muziek. Niets. Natuurlijk werden er dus ook optredens voorzien. Op de Affiche stonden ondermeer: Marjolein, Milk Inc, Brahim en de Ketnetband.
Ambiance verzekerd met deze prachtige zangers en zageressen. De aftrap werd gegeven door een heuse discoshow waarbij niemand kon blijven stilzitten. Daarna was het de beurt aan Kobe en zijn goochelshow. Kobe verbaasde ons dan ook met een aantal mooie trukjes. Daarna was het de beurt aan marjolein en De ketnetband die het publiek opwarmde voor ondermeer Brahim en Milk Inc. Milk Inc sloot deze dag dan ook prachtig af.

Wij waren deze eerste dag natuurlijk ook anwezig en de eerste foto's kun je nu al bezichtigen. Maar was jij er vandaag nog niet bij, niet getreurd dan. Jij kan natuurlijk morgen of overmorgen ook nog eens een kijkje gaan nemen en wensen jullie daar alvast veel plezier op het provinciaal domein van Bokrijk.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: